Kontakta Oss

ADRESS E-MAIL TELEFON FACEBOOK
Storgatan 37, 672 30 Årjäng, Sweden info@heavens.se 073-8336264 Heaven Photography

 

 

Om Företaget

”För att gro en idé måste man så ett litet frö”

Fotograferingen har alltid varit en del av min uppväxt, men det var för ungefär 10 år sedan som jag började att ta fotograferingen på större allvar och skapa mig ett namn. Det var även då som intresset för modellfoto och studioplåtning med olika ljussättningar började att ta form. Att fota med en tanke bakom varje bild och få fram det kreativa och konstnärliga är bland det viktigaste i min fotografering. Det är även viktigt att det är roligt, både för mig som fotograf och för kunden. En bild får bäst förutsättningar när man har roligt under skapandets process!

Under senare år, när jag träffade min fru och hon dök in i bilden, så har vi även åtagit oss arbeten och projekt inom grafisk design. Även hon är mycket kreativ och gillar att få fram former, designer och ett unikt utseende för varje produkt. Hon har ett öga för detaljer precis som jag, och med sitt intresse för den grafiska designen och min fotograferingen så kompletterar vi varandra på flera olika plan inom våra områden. Tillsammans har vi utökat företagets olika koncept!

I Årjäng ligger vår studio centralt på Storgatan. Heaven Photography & Graphic Design är ett svenskt företag inriktat på fotografering, retusch och grafisk design. Vi fotar bland annat modell-för-en-dag, barn och familj, bröllop, husdjur, fashion, glamour, beauty och så vidare. Vi gör även grafisk design så som logotyper, header, banner, designkort, reklam, flygblad och kan hjälpa dig med annat grafiskt också. Vi befinner oss i Årjäng, Värmland, Sverige.

Läs vår artikel i NWT X-tra!

Tony Ryman