Deprecated: Required parameter $handle follows optional parameter $type in /customers/f/b/a/heavens.se/httpd.www/wp-content/themes/mesmerize/inc/functions.php on line 522 Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/f/b/a/heavens.se/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Skolprojekt – Heaven Studio

Skolprojekt

Skolprojekt

För ett tag sedan så var vi med och hjälpte några tjejer med ett skolprojekt – dom gick en linje i Karlstad för att bli hår- och make-up artister, och skulle ha lite bilder till sin portfolio. Under flera veckors tid planerade vi olika teman av make-up och plåtningar, och flera utav resultaten kan du se i vår portfolio!

Skulle du också vilja prova på att bli stylad och sminkad? Vi kan erbjuda vårt koncept ”Modell för 1 dag” för dom oerfarna som är lite nyfikna och intresserade utav modellyrket. Allting börjar med en idé, och hos oss har du möjligheten att få prova på hur det känns att just stå modell! Tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera och planera in en dag för dig!

Såhär kan det se ut lite behind the sceen.

  

Tags: