Om oss

Tony Ryman

Fotograf / Grundare

Under hela livet har jag haft ett stort intresse för fotografering. År 2005 startade jag min hemsida då jag började att få upp ögonen för modellfotografering – där man lägger lite mer tanke bakom bilderna, både ljusmässigt och kreativt. Mode – fashion – är den genre jag brinner för mest och inom detta flödar min kreativitet på ett (för mig) helt speciellt sätt!

Under många år var jag en fotograf på resande fot, men 2015 lade jag vantarna på en central lokal i Årjäng och öppnade min egen studio. Det var en dröm som blev till verklighet! Jag älskar att vara serviceinriktad, att arbeta ihop med mina klienter och att få lära ut det jag kan genom workshops!

Charlotte Ryman

Webbutvecklare

Idag kompletterar jag Tony i hans arbete om det är något som behöver redigeras eller en förfrågan inom mitt område som behöver assistans. Utöver det studerar jag och ägnar mest tid till utbildning.

I över 10 års tid har jag byggt upp mitt intresse och kunskaper inom grafisk formgivning och webbdesign. Idag är jag utbildad och diplomerad webbutvecklare front-end. Jag älskar att få pyssla med ”kodning” och har en brinnande passion för färg och form (grafiskt)! Att få vara kreativ och använda fantasin är nyckeln till många dörrar.

Vi älskar att resa - vi jobbar där du befinner dig!

Vart befinner vi oss då?

Jo, vi håller till i en lokal studio på en liten ort i Värmland som kallas för Årjäng. Det ligger ett par mil ifrån den norska gränsen, så vi bor väldigt långt västerut på Sveriges karta. Här kan man bland annat se ett stort troll på vårt torg utanför Årjängs Hotell, men vi är också kända för att ha Sveriges vackraste travbana! Låter det bekant? Då vet du på ett ungefär vart vi befinner oss!