Deprecated: Required parameter $handle follows optional parameter $type in /customers/f/b/a/heavens.se/httpd.www/wp-content/themes/mesmerize/inc/functions.php on line 522 Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/f/b/a/heavens.se/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Workshops – Heaven Studio

Workshops

Våra Workshops - för dig som vill utvecklas inom foto!

Vi håller regelbundet i olika typer utav workshops och utökar ständigt med fler inriktningar och svårighetsgrader. Våra ämnen är alltid anpassade från amatör som vill utbilda sig, till professionella som behöver lägga till några extra knep och tricks i rockärmen. 

Ta kontroll över din systemkamera

En kurs för nybörjare som utbildar dig att fota med en systemkamera, både inom teori och praktiken. Lär dig allt om bländare, ISO, slutartid, bildkompositioner, färghantering m.m. 

Planerad kursIngen för tillfället
Pris: 800 kr

Ta kontroll över Photoshop

En kurs för nybörjare som vill lära sig grunderna i detta bildbehandlingsprogram. Lär dig om färghantering, lager, lagermasker, färgfilter, roliga knep och mycket mera.

Planerad kursIngen för tillfället
Pris: 800 kr

Lär dig grunder i studiofotografering

Med modeller på plats kommer du att få lära dig hur man ljussätter för olika typer utav fotograferingar, med olika bakgrunder och vad för typ utav kamerainställningar som man använder inom studiofoto. 

Planerad kurs: Ingen för tillfället
Pris: 800 kr

Nude Art Workshop

Med professionella modeller ger vi oss ut på olika platser för att lära oss ta sensuella, konstnärliga bilder med befintligt ljus, samt studioljus. Platserna är speciellt utvalda för att få in en häftig, unik miljö i bilderna. 

Planerad kursIngen för tillfället
Pris: Varierar (se workshops på Facebook)

Fota magiska barnbilder

Lär dig fota fantastiska barnbilder tillsammans med våra duktiga barnmodeller! Lär dig allt om kamerainställningar, klädval och hur man väljer de bästa fotoplatserna med lämpligast ljus.

Planerad kurs: 13/6 – 20 i Årjäng
Pris: 1490 kr

Workshop på Facebook!

Ta del av vår Workshop-grupp på Facebook! Även om du inte har varit en deltagare tidigare så är alla välkomna att gå med. Vi delar med oss av tidigare evenemang och lägger upp kommande!