Deprecated: Required parameter $handle follows optional parameter $type in /customers/f/b/a/heavens.se/httpd.www/wp-content/themes/mesmerize/inc/functions.php on line 522 Deprecated: Required parameter $endpoint follows optional parameter $args in /customers/f/b/a/heavens.se/httpd.www/wp-content/plugins/breadcrumb-navxt/class.bcn_rest_controller.php on line 64 Kurs i Photoshop – Heaven Studio

Kurs i Photoshop

Kurs i Photoshop

Nu när hösten är i full fart så passar det väl alldeles utmärkt att köra en efterlängtad nybörjarkurs i Photoshop. Nu har ni möjlighet att ifrån grunden lära er programmets alla nödvändiga funktioner och verktyg, såsom att arbeta med Lager, lagermasker, penslar, opacitet, grundläggande bildbehandling och retusch mm.

Vi kommer gå igenom allt på ett systematiskt sätt och sedan kommer ni få prova på egna bilder som ni själva tar med er. Ni står själva för att ta med bärbar dator med Photoshop. Photoshop finns att ladda ner gratis som provversion i 30dagar för dom som inte har men vill prova på att lära sig.

Dela gärna och tagga dom som ni tror kan vara intresserade av att gå en nybörjarkurs i photoshop
Ni anmäler er antingen via PM eller mail: tony.ryman@heavens.se

Plats: Heaven Photography, Storgatan 37, Årjäng
Max antal deltagare: 8st
Pris: 800kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *